Vår filosofi

Vi är ett familjeföretag som drivs av Mats och Anette Andersson sedan 27 år i Nyköping. Tillsammans med professionella samarbetspartners och leverantörer har vi skapat oss ett namn med gott rykte runt om i Södermanland. Det viktigaste för oss är att gästen/kunden blir nöjd, mätt och belåten.

Att kundens förväntningar stämmer överens med vad vi levererat och tar betalt för. Vi skräddarsyr våra beställningar och kunden har möjlighet att själv komma med förslag och påverka i stort som smått. Vi är lyhörda och varje möte är unikt, det är detaljerna som räknas.

Vår strävan är att Ert arrangemang leder till ett lyckat resultat.Hos oss är ingenting omöjligt!

Är Du nöjd, då har vi lyckats!

Restaurangchef Mats Andersson

– Jag har en lång och gedigen branscherfarenhet inom restaurang, från tillagning av vällagad svensk husmanskost till á la carte rätter. Min styrka är att vara lyhörd och tillmötes gå gästernas önskemål, vara noggrann och öppen för nyheter.

Detta har gett oss många återkommande gäster, privata som företagskunder år efter år. Jag lagar all mat som vi serverar och är ytterst noggrann med att den håller den kvalitet som Moas Mat står för.

Bokning & Eventarrangör Anette Andersson

– Jag har  lång erfarenhet inom restaurang och hotell som servitris, hovmästarinna. Jag har arbetat många år i Europa som reseledare och airguide samt på resebyrå i Göteborg, Köpenhamn och i egen verksamhet i Nyköping.

Studerade marknadsföring och försäljning samt Upplevelsekunskap för events och restaurangbranschen på Strand akademin. En plattform där insikt om branschens olika ingredienser som behövs för att arrangera lyckade möten. Tillsammans med min man har vi skapat ett värdefullt nätverk med duktiga samarbetspartners som har samma värdegrunder som vi på Moas Mat står för.

Vilka anlitar oss

Många företagskunder anlitar Moas Mat för interna sammankomster, kickoff, workshop, konferenser, jubileum och andra möten och evenemang. Många av våra gäster/kunder äter lunch dagligen eller flera gånger i veckan hos oss på Restaurangen Moas Mat – ni finner oss på Odal Maskin i Nyköping. Privata kunder/gäster anlitar oss också för catering till högtidsdagar, födelsedagar, bröllop eller privata fester eller andra festliga tillfällen.

Leverantörer

För att vi skall kunna göra ett bra arbete med lyckat resultat, krävs noggrann planering samt val av råvaror av god kvalitet. Moas Mat tar det mesta av råvarorna från vår l grossist, Mårdskog & Lindqvist.. Där får vi hög kvalitet och service, allt som vi önskar för att kunna lyckas i vårt arbete,  Mårdskog  är både flexibel och tillmötesgående med att få fram önskade råvaror. Det är därför Moas Mat alltid håller hög kvalitet på sin mat. Halvfabrikat är inget som vi vill arbeta med eller servera våra gäster.

Vision

Vår vision och mål är att försöka handla och laga mat av råvaror som är lokalproducerade i Sörmland. Vi stödjer Matklustret och deras utveckling mot ett rikare mat Sörmland.

En viktig del i vår framgång och popularitet beror mycket på att vi är noggranna och omsorgsfulla i allt det vi producerar, samt vi försöker alltid ge det där lilla extra. Kan vi även garantera bra råvaror från trakten då har vi kommit långt i vår vision. Vi hoppas fler krogar följer efter.

Catering

Vårt motto är att man skall kunna äta gott till rimliga priser i litet eller stort i koja eller slott. Vi vill vara det självklara valet för Er när ni skall ordna fest. Låta oss ta hand om hela eller delar av arrangemanget!

Skriv ut den här sidan